Altijd Scherp!
 
Uw vertrouwde hypotheekadviseur

Uw Expert in Hypotheken en Financieel Advies

"Tja, je hebt van die mensen die "hypotheken" leuk vinden ... en ik ben er zo een!"

Maak kennis met Edwin Steffers, de drijvende kracht achter EDWIN HYPOTHEKEN. Met een kwart eeuw ervaring als financieel adviseur en hypotheekadviseur, begeleid ik mijn cliënten met veel plezier op het pad naar hun droomwoning en een passende hypotheek. Na mijn HEAO-diploma te hebben behaald, heb ik direct mijn passie gevonden in de financiële dienstverlening. Op 1 januari 2019 ben ik een nieuwe richting ingeslagen door als zelfstandig hypotheekadviseur EDWIN HYPOTHEKEN op te zetten. Actief in de regio's Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Apeldoorn en Nijmegen richt ik mij vol energie op de toekomst, gesteund door de positieve feedback van mijn klanten.

Wat Maakt EDWIN HYPOTHEKEN Uniek?

Klanten waarderen mijn duidelijke communicatie, vriendelijke houding, en het vermogen om creatieve oplossingen binnen de norm te vinden. Mijn aanpak is klantgericht en gebaseerd op snelheid, zorgvuldigheid en tevredenheid. Ik werk samen met een breed scala aan banken, verzekeraars en overige geldverstrekkers en ik kan u helpen met financieel advies en bij het vergelijken om de beste keuze voor uw situatie te vinden.

Lidmaatschappen en Certificeringen

  • Heeft een vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12046025
  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72568909
  • Aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder nummer 300.017222
  • Edwin Steffers is een Erkend Financieel Adviseur, aangesloten bij Stichting Erkend Hypotheekadviseur onder nummer 9521

Hypotheek Nodig? Plan Uw Adviesgesprek

Staat u voor een belangrijke financiële beslissing zoals de aankoop van een eerste huis, het oversluiten van uw hypotheek, of wilt u meer te weten komen over hypotheekrente en rentemiddeling? Ik sta klaar om u te voorzien van onafhankelijk advies. Neem contact op via info@edwin4u.nl of bel +31640436578 voor een persoonlijke afspraak.

EDWIN HYPOTHEKEN is uw partner in financiële zaken en hypotheken.