Altijd Scherp!
 
regio Arnhem-Apeldoorn-Nijmegen

Erkend Hypotheekadviseur 

HYPOTHEKEN ... tja, je hebt van die mensen die dat leuk vinden ... en ik ben er zo een! 

Na het behalen van mijn HEAO-diploma ben ik direct in de financiële dienstverlening terechtgekomen. Ik ben al zo'n 25 jaar financieel adviseur / hypotheekadviseur / verzekeringsadviseur in de regio Arnhem - Apeldoorn - Nijmegen en ik vind het het mooiste beroep dat er is. Na een loondienstverband van ruim 17 jaar bij een tussenpersoon in de gemeente Lingewaard ben ik op 1 januari 2019 gestart als zelfstandig hypotheekadviseur. 

Curriculum Vitae

Het was tijd voor een nieuwe stap. De gedachte om vanuit Arnhem mijn eigen hypotheekkantoor met de naam EDWIN HYPOTHEKEN te hebben en de vele honderden leuke reacties die ik op mijn sociale media kanalen heb gekregen zorgen voor heel veel nieuwe energie.

Van klanten krijg ik vaak te horen dat ik vriendelijk en vooral duidelijk ben. Ik denk mee en kijk naar hoe zaken (uiteraard binnen de gestelde normen) wél kunnen. Ik heb een klantgerichte en dienstverlenende instelling, waarbij snelheid, tevredenheid, reproduceerbaarheid en zorgvuldigheid belangrijke zaken zijn. 

Een prettige samenwerking is daarbij erg belangrijk. Uiteraard met u, maar ook met andere partijen zoals banken, verzekeraars, makelaars, taxateurs en notarissen. Ik geef onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies en werk rechtstreeks samen met diverse geldverstrekkers en verzekeraars, Samen vergelijken we alle aanbieders en kiezen we de beste partij.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn