Altijd Scherp!
 
regio Arnhem-Apeldoorn-Nijmegen

Mijn diensten Primair zijn mijn diensten gericht op het geven van onafhankelijk en integraal hypotheekadvies, waardoor u een passende oplossing krijgt die rekening houdt met uw wensen, levensstijl en budget. 

Als zelfstandig hypotheekadviseur maak ik daartoe gebruik van gerenommeerde adviessoftware (Adviesbox) en heeft EDWIN HYPOTHEKEN diverse aanstellingen bij geldverstrekkers en verzekeraars. Om een goede invulling aan het begrip onafhankelijkheid te geven vergelijk ik voor u alle aanbieders in Nederland. 

Naast de advisering kan ik ook de bemiddeling voor u uit handen nemen en regel ik alles wat daarbij komt kijken: de hypotheekaanvraag, evt. aanvullende verzekeringen, een taxatierapport en ga ik met u mee naar de notaris, 

Kortom, ik ontzorg en neem op professionele en integere wijze al het papier- en regelwerk uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met de aangename(re) zaken, zoals bijvoorbeeld de inrichting van een nieuw huis.

Dienstverleningsdocument

Secundair ben ik flexibel inzetbaar als freelance hypotheekadviseur voor makelaars, hypotheekkantoren of andere organisaties die tijdelijk “om handen zitten”, bijvoorbeeld als er sprake is van een nieuwbouwproject of een tijdelijk tekort aan personeel. Wilt u weten wat ik voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact mij op.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn